Ο χώρος μας

Yoga Θεσσαλονίκη - Yoga Thessaloniki

Η γιόγκα είναι η επιστήμη κατανόησης της πραγματικής φύσης του ανθρώπου και η διαχείριση και ανάπτυξή του.  Δεν είναι φιλοσοφία, ούτε δόγμα ούτε θρησκεία, είναι μια πρακτική προσέγγιση της ζωής. Παρόλο που η άσκηση της γιόγκα εξισορροπεί το σύστημα «σώμα-νους», βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, χαλαρώνει, παρέχει ευεξία και απαλύνει τις συναισθηματικές εντάσεις. Κύριος στόχος της είναι η ανάπτυξη της επίγνωσης και η διεύρυνση της αντίληψής μας.  Υπάρχουν πολλά είδη γιόγκα, που ταιριάζουν στις διάφορες προσωπικότητες των ανθρώπων, και πολλά συστήματα που έχουν εξελιχθεί από διαφορετικούς δασκάλους. Μπορείτε να 'ρθείτε σε επαφή με τον κέντρο μας  με έδρα τη Θεσσαλονίκη για μαθήματα Yoga.ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑ ΓΙΟΓΚΑ
Η Σατυανάντα Γιόγκα είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα της γιόγκα, που στοχεύει στην ανάπτυξη και στην εξισορρόπηση όλων των πλευρών της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσω της διεύρυνσης της επίγνωσης. Η Σατυανάντα Γιόγκα βασίζεται στη διδασκαλία του Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι, ενός από τους μεγάλους εν ζωή Δασκάλους της γιόγκα.  Το σύστημα αυτό διδάσκεται στην Ελλάδα πάνω από 30 χρόνια. 

ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ένα τυπικό μάθημα διαρκεί μέχρι μιάμιση ώρα και περιλαμβάνει:

  • Άσανα: πρακτικές στάσεων του σώματος που δυναμώνουν, τεντώνουν, ισορροπούν και αναζωογονούν όλο το σώμα.
  • Πραναγιάμα: πρακτικές αναπνευστικών τεχνικών που χρησιμοποιούν την αναπνοή για να αφυπνίσουν, να εξισορροπήσουν και να διευρύνουν τη ζωτική δύναμη στο σώμα και στο νου.
  • Γιόγκα νίντρα: σταδιακός και συστηματικός τρόπος βαθιάς χαλάρωσης και μετασχηματισμού.
  • Διαλογισμός: πρακτικές εσωτερικής εξερεύνησης και αυτοπαρατήρησης που προάγουν την ενδυνάμωση και εξέλιξη του ατόμου.
  • Λίγη θεωρία και χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.Δε χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, χρειάζεται μόνο να φοράτε άνετα ρούχα και να αφιερώσετε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο κάθε εβδομάδα στον εαυτό σας.


 
Ellason
Facebook
.
Polls
Πόσο επηρέασε το Reiki τη ζωή σας